Fehérjediétás ételek

Diamond Diet fehérjediétás ételek

A Diamond Family termékeit úgy válogattuk össze, hogy azok minden igényt kielégítsenek, a hagyományos ételek nagy részére alternatívát nyújthassanak, ezzel is megkönnyítve az életmódváltást. Minden termék könnyen elkészíthető, egy részük azonnal fogyasztható.

Rengeteg termék közül lehet választani, amelyek mindegyike nemcsak ízletes, de magas fehérje- és alacsony szénhidrát és cukortartalmú is. Termékeink között megtalálhatóak különböző hideg és meleg italok, gyümölcsturmixok, krémdesszertek, palacsinták, müzlik, nápolyik, levesek, főételek, omlettek, tészták, chipsek, édes és sós nassolnivalók.

 

Diéta menete lépésekre bontottan

A Diamond Family-nél az életmódváltásban egy személyes tanácsadó áll az érdeklődők rendelkezésére. A konzultációk személyesen történnek általában kéthetente igény szerint. A találkozók során részletesen átbeszéljük a programot, a lehetőségeket, minden esetben személyre szabjuk a diétát, és mindenki ízlése szerint válogathatja össze a fehérjecsomagját, valamint javaslatot teszünk a sportolásra. Tanácsadóink a konzultációkon kívül is az vendégek rendelkezésére állnak, hogy életmódváltásuk biztonságos legyen, egészségük megőrzése mellett.

A program több lépésből épül fel, a melynek során olyan új, kiegyensúlyozott életmódot alakítunk ki, amelynek egyes szabályait a diéta után is betartva könnyedén tartjuk meg új testsúlyunkat.

  1. lépés: az intenzív súlycsökkentés, 5 nap alatt kiürítjük a cukorraktárakat és kialakul a ketózis állapota (elkezdődik a zsírszövetek lebontása). Az előre kiválasztott fehérjetermékek mellett sovány húsok, halak és zöldségek fogyaszthatóak (a tanácsadóval előre egyeztetett zöldségek listájáról)
  2. lépés: stabilizálás, ha elértük a kitűzött célunkat vagy már csak pár kilogramm választ el. Elkezdjük visszavezetni a szénhidrátokat az étkezésbe.
  3. lépés: fixálás, vagyis a magasabb szénhidráttartalmú ételek visszavezetése. A jojó hatás elkerülése végett fokozatosan vezetjük vissza a szénhidrátokat az étkezésbe. Abban, hogy az egyes lépéseknél mi fogyasztható, a személyes tanácsadó tud az érdeklődők segítségére lenni.

Diétás programok