Szállítási, fizetési lehetőségek, visszaküldési lehetőségek

Szállítási lehetőségek


Magyar Posta

Magyarországon a kisebb szállítmányok és levelek szállításának leggyakrabban használt módszere a Magyar Posta, aki vagy házhoz viszi a szállítmányt, vagy az Önhöz legközelebbi postahivatalban helyezi el, ahol Ön azt átveheti. A címzettnek vagy házhoz viszik a csomagot, vagy értesítést hagynak, hol vehető át a csomag. A megrendelés méretétől függően az árut A4 méretű borítékban vagy nagyobb kartondobozokban küldjük. E-mailben elküldjük a feladásról szóló információkat. A szállítási díjak az alábbiak szerint alakulnak:
  • ingyenes a szállítás bankkártyás fizetés esetén 19990 Ft felett
  • 1790 Ft a szállítási költség 19990 Ft-ot meg nem haladó vásárlás esetén bankkártyával történő fizetéssel
  • 2190 Ft a szállítási költség utánvétes fizetés esetén

Szállítási idő

A szállítás ideje általában 3-4 munkanap. Ez a rendelés leadásának időpontjától függ. A futár telefonon értesíti majd Önt a szállítás napján.  


Fizetési lehetőségek

A Diamondfamily.hu webáruházban az alábbi fizetési lehetőség közül választhat:


Készpénzfizetés szállításkor (utánvét)

Ön az áru átvételekor fizeti ki a megvásárolt termékek árát készpénzben vagy bankkártyával. 
 

Online bankkártyás fizetés (Simple pay)

Ha ezt az opciót választja, akkor a rendelés teljesítésekor átirányítjuk Önt az online felületre, ahol hitelkártyával fizethet. A befizetést szinte azonnal jóváírjuk a számlánkra, tehát semmi nem akadályozza meg a küldemény mielőbbi elküldését.
A kártyás fizetés esetén 19990 Ft összértékű vásárlás felett a szállítás ingyenes.
 

A Vásárló jogai és kötelezettségei – az elállási jog

 

A Vásárlónak 14 munkanapig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul sérülésmentesen visszaküldeni. A Távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 14 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette. Az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható.
A visszaküldés előtt a vásárló e-mailben kötelrs tájékoztatni a a webshop üzemeltetőjét az elállás tényéről.
Elállás esetén a termék visszaküldésének a költsége a vásárlót terheli.