Akciós termékek

Ropogós sertéshús

Magas fehérje-, csökkentett szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Ropogós sertéshús, könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Több mint 78% fehérjét tartalmazó, rendkívül ropogós sós snack, amely tökéletes választás a diéta alatt, hiszen alig tartalmaz szénhidrátot (1 adagban kevesebb, mint 0,1g).
 

950 Ft

Joghurtos mini nápolyi (10db/doboz)

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Joghurtos mini nápolyi, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Az életmódváltás még sohasem volt ilyen egyszerű, hiszen bármikor elfogyaszthatunk egy finom nápolyit, a mérleg másnap mégsem mutat majd többet. Akár sportolás után, akár az irodában, vagy csak ha a kávé mellé ennénk valami finomságot, nápolyink tökéletes választás lehet.

6 900 Ft

Vegán pizza alap

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Vegán pizza alap, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Diétás programunknak megfelelő feltéttel pillanatok alatt finom, ropogós fehérjedús pizza készíthető belőle.
 

1 190 Ft

Natúr croissant

Magas fehérje-, csökkentett szénhidráttartalmú, Diamond Family Natúr croissant amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Egy péksütemény, amely szabadon fogyasztható a diéta alatt, akár natúron vagy Diamond Family eperlekvárral vagy Diamond Family csokoládés mogyorókrémmel.

1 190 Ft