DIAMOND FAMILY NŐI FOLYÉKONY VITAMIN CSOMAG

A Diamond Family női folyékony vitamin csomag három hónapra elegendő egészségvédő és szépséget fokozó folyékony étrend-kiegészítő terméket tartalmaz, amelyek minden nap vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal és antioxidánsokkal látják el a szervezetünket.

21 490 Ft

DIAMOND FAMILY NŐI EGÉSZSÉG ÉS SZÉPSÉG CSOMAG

A Diamond Family női egészség és szépség csomag három hatékony egészségvédő és szépséget fokozó folyékony étrend-kiegészítő terméket tartalmaz, amelyeket együtt használva minden nap vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal, antioxidánsokkal, kollagénnel és hialuronsavval láthatod el a szervezetedet.

22 490 Ft

SUPER KIDS - GYERMEK FOLYÉKONY VITAMIN CSOMAG

A Diamond Family gyermek folyékony vitamin csomag három hónapra elegendő egészségvédő és az immunrendszer működését fokozó folyékony étrend-kiegészítő terméket tartalmaz, amelyek minden nap vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, gyümölcs- és zöldségkivonatokkal valamint antioxidánsokkal látják el gyermekeink szervezetét.

 

16 190 Ft

DIAMOND FAMILY 10000 MG KOLLAGÉN CSOMAG

A Diamond Family 10 000 mg kollagén csomag két hónapra elegendő folyékony halkollagén étrend-kiegészítő terméket tartalmaz, amely minden nap kollagénnel, B5, B6, B7, B12-vitaminnal, hialuronsavval, rézzel és szlíciummal látja el a szervezetünket.

 

24 990 Ft

DIAMOND FAMILY HIALURONSAV CSOMAG

A Diamond Family folyékony hialuronsav csomag három hónapra elegendő folyékony vegán hialuronsavat tartalmaz. A vegán hialuronsav a legtisztább forma, amelyben a hialuronsav megtalálható. 100%-ban természetes, és rendkívül kicsi a molekulatömege, amely biztosítja a leghatékonyabb felszívódást.

21 490 Ft

DIAMOND FAMILY ÍZÜLETVÉDŐ KOLLAGÉN FOLYADÉK - JOINT SUPPORT ÍZÜLETVÉDŐ CSOMAG

A Diamond Family ízületvédő folyékony kollagén csomag három hónapra elegendő folyékony marhakollagén étrend-kiegészítő hidrolizált peptidek formájában és további 9 hatóanyag az erős és egészséges ízületekért.

 

21 490 Ft