DIAMOND FAMILY CSALÁDI VITAMIN CSOMAG

A Diamond Family családi vitamin csomag három hatékony egészségvédő és immunrendszer egészségét segítő folyékony étrend-kiegészítő terméket tartalmaz, amelyek a szülők és a gyerekek szervezetét minden nap vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal, antioxidánsokkal látják el.

16 990 Ft

DIAMOND FAMILY CSALÁDI ÍZÜLETVÉDŐ VITAMIN CSOMAG

A Diamond Family családi ízületvédő vitamin csomag három hatékony egészségvédő és immunrendszer egészségét segítő folyékony étrend-kiegészítő terméket tartalmaz, amelyek minden nap vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal, antioxidánsokkal, kollagénnel valamint az ízületekre jótékonyan ható glükozaminnal, kondroitinnal és MSM-mel látják el a szervezetünket.

18 800 Ft

DIAMOND FAMILY NŐI FOLYÉKONY VITAMIN CSOMAG

A Diamond Family női folyékony vitamin csomag három hónapra elegendő egészségvédő és szépséget fokozó folyékony étrend-kiegészítő terméket tartalmaz, amelyek minden nap vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal és antioxidánsokkal látják el a szervezetünket.

19 990 Ft

DIAMOND FAMILY NŐI EGÉSZSÉG ÉS SZÉPSÉG CSOMAG

A Diamond Family női egészség és szépség csomag három hatékony egészségvédő és szépséget fokozó folyékony étrend-kiegészítő terméket tartalmaz, amelyeket együtt használva minden nap vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal, antioxidánsokkal, kollagénnel és hialuronsavval láthatod el a szervezetedet.

19 990 Ft

DIAMOND FAMILY FÉRFI FOLYÉKONY VITAMIN CSOMAG

A Diamond Family férfi folyékony vitamin csomag három hónapra elegendő egészségvédő és az immunrendszer működését fokozó folyékony étrend-kiegészítő terméket tartalmaz, amelyek minden nap vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal és antioxidánsokkal látják el a szervezetünket.

 

19 990 Ft

DIAMOND FAMILY FÉRFI EGÉSZSÉG CSOMAG

A Diamond Family egészség csomag férfiak számára egészségvédő, immunrendszer működését fokozó valamint ízületvédő folyékony étrend-kiegészítő terméket tartalmaz, amelyek minden nap vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal, antioxidánsokkal, kollagénnel valamint az ízületek számára elengedhetetlen kondroitinnal, glükozaminnal és MSM-mel látják el a szervezetünket.


 

18 800 Ft

SUPER KIDS - GYERMEK FOLYÉKONY VITAMIN CSOMAG

A Diamond Family gyermek folyékony vitamin csomag három hónapra elegendő egészségvédő és az immunrendszer működését fokozó folyékony étrend-kiegészítő terméket tartalmaz, amelyek minden nap vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, gyümölcs- és zöldségkivonatokkal valamint antioxidánsokkal látják el gyermekeink szervezetét.

 

14 490 Ft

DIAMOND FAMILY 10000 MG KOLLAGÉN CSOMAG

A Diamond Family 10 000 mg kollagén csomag két hónapra elegendő folyékony halkollagén étrend-kiegészítő terméket tartalmaz, amely minden nap kollagénnel, B5, B6, B7, B12-vitaminnal, hialuronsavval, rézzel és szlíciummal látja el a szervezetünket.

 

22 290 Ft

DIAMOND FAMILY HIALURONSAV CSOMAG

A Diamond Family folyékony hialuronsav csomag három hónapra elegendő folyékony vegán hialuronsavat tartalmaz. A vegán hialuronsav a legtisztább forma, amelyben a hialuronsav megtalálható. 100%-ban természetes, és rendkívül kicsi a molekulatömege, amely biztosítja a leghatékonyabb felszívódást.

19 990 Ft

DIAMOND FAMILY ÍZÜLETVÉDŐ KOLLAGÉN FOLYADÉK - JOINT SUPPORT ÍZÜLETVÉDŐ CSOMAG

A Diamond Family ízületvédő folyékony kollagén csomag három hónapra elegendő folyékony marhakollagén étrend-kiegészítő hidrolizált peptidek formájában és további 9 hatóanyag az erős és egészséges ízületekért.

 

18 800 Ft

DIAMOND FAMILY GINZENG ENERGY CSOMAG

Folyékony étrend-kiegészítő ázsiai- és szibériai ginzenggel, immunerősítő gyömbér kivonattal, hozzáadott C-vitaminnal, amely aktiválja az immunsejteket és megköti a káros szabad gyököket valamint és B12-vitaminnal, amely növeli az energiaszintet és javítja a hangulatot. Védelmet biztosít az idegkárosodással szemben és serkenti a vörösvérsejtek termelődését.

19 990 Ft