Gluténmentes termékek

A gluténérzékenység a vékonybél krónikus, felszívódási zavarokkal járó megbetegedése, amelyet bizonyos gabonafélékben található növényi fehérje, a glutén vált ki az erre érzékeny embereknél. Sajnos hosszú időn át lappanghat, kései felismerése súlyos felszívódási zavarokhoz és tápanyaghiányhoz vezethet.

A Diamond Familynél gluténérzékeny vásárlóink számára is tudunk megfelelő édes és sós, fehérjében gazdag termékek kínálni, hiszen több mint 40-féle gluténmentes termék szélesíti a kínálatunkat. Többé nem kell lemondaniuk a süteményről, hiszen gluténmentes brownie-nkat bármikor elfogyaszthatják, vagy 3-féle gluténmentes csokigolyónkkal bármikor nassolhatnak valami finomat.

Vaníliás desszert

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Vanilíás desszert, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Lágy krémdesszertként hosszasan kanalazva hozzájárul a napi fehérjebevitelünk növeléséhez, de több víz hozzáadásával krémes turmix is készíthető belőle, így egy shakerben elkészítve bárhol élvezhetjük kellemes ízét.
 

990 Ft

Kókusz desszert

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Kókusz desszert, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Lágy krémdesszertként hosszasan kanalazva hozzájárul a napi fehérjebevitelünk növeléséhez, de több víz hozzáadásával krémes turmix is készíthető belőle, így egy shakerben elkészítve bárhol élvezhetjük kellemes ízét.
 

990 Ft

Csokoládé desszert

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Csokoládé desszert, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Lágy krémdesszertként hosszasan kanalazva hozzájárul a napi fehérjebevitelünk növeléséhez, de több víz hozzáadásával krémes turmix is készíthető belőle, így egy shakerben elkészítve bárhol élvezhetjük kellemes ízét.

990 Ft

Karamell desszert

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Karamell desszert, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Lágy krémdesszertként hosszasan kanalazva hozzájárul a napi fehérjebevitelünk növeléséhez, de több víz hozzáadásával krémes turmix is készíthető belőle, így egy shakerben elkészítve bárhol élvezhetjük kellemes ízét.

990 Ft

Csokoládé mousse

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Csokoládé mousse, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Akár előre is elkészíthető ez a habkönnyű finomság, amely már elkészítés közben elvarázsol majd bennünket a kellemes illatával. Több vizet hozzáadva, ha mégsem habdesszertet kívánnánk, turmix is készíthető belőle.
 

990 Ft

Tejberizs

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Tejberizs, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Akár előre is elkészíthető ez a habkönnyű finomság, amely már elkészítés közben elvarázsol majd bennünket a kellemes illatával. .
 

990 Ft

Fehércsokoládé mousse

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Fehérsokoládé mousse, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Akár előre is elkészíthető ez a habkönnyű finomság, amely már elkészítés közben elvarázsol majd bennünket a kellemes illatával. Több vizet hozzáadva, ha mégsem habdesszertet kívánnánk, turmix is készíthető belőle.
 

990 Ft

Vaníliás joghurt

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Vaníliás joghurt, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Krémes joghurtként elkészítve hozzájárul a napi fehérjebevitelünk növeléséhez, de több víz hozzáadásával joghurtital is készíthető belőle, így egy shakerben összerázva bárhol élvezhetjük kellemes ízét.

990 Ft

Epres joghurt

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Epres joghurt, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Krémes joghurtként elkészítve hozzájárul a napi fehérjebevitelünk növeléséhez, de több víz hozzáadásával joghurtital is készíthető belőle, így egy shakerben összerázva bárhol élvezhetjük kellemes ízét.
 

990 Ft

Ír csokoládés ital

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Ír csokoládés ital, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Ízletes, magas fehérjetartalmú ital reggelire, amely hidegen vagy melegen is elkészíthető, hogy finoman és fehérjedúsan induljon minden nap.

990 Ft

Cappuccino ital

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Cappuccino ital, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Ízletes, magas fehérjetartalmú ital reggelire, amely hidegen vagy melegen is elkészíthető, hogy finoman és fehérjedúsan induljon minden nap.

990 Ft

Csirkekrémleves

Diamond Family Csirkekrémleves - Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Csirkekrémleves, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Fehérjedús krémleves, amely fogyasztható önmagában, vagy zöldségeket hozzáadva jó választás lehet ebédre vagy vacsorára. A karakteresebb ízeket kedvelők kiegészíthetik zöldfűszerekkel is.

990 Ft

Póréhagyma krémleves

Diamond Family Póréhagyma krémleves - Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Póréhagyma krémleves, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Fehérjedús krémleves, amely fogyasztható önmagában, vagy zöldségeket hozzáadva jó választás lehet ebédre vagy vacsorára. A karakteresebb ízeket kedvelők kiegészíthetik zöldfűszerekkel is.
 

990 Ft

Zöld zöldségleves

Diamond Family Zöld zöldségleves - Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Zöld zöldségleves, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Fehérjedús krémleves, amely fogyasztható önmagában, vagy zöldségeket hozzáadva jó választás lehet ebédre vagy vacsorára. A karakteresebb ízeket kedvelők kiegészíthetik zöldfűszerekkel is.
 

990 Ft

Sütőtökkrémleves

Diamond Family Sütőtökrémleves - Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Sütőtökrémleves, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Fehérjedús krémleves, amely fogyasztható önmagában, vagy zöldségeket hozzáadva jó választás lehet ebédre vagy vacsorára. A karakteresebb ízeket kedvelők kiegészíthetik zöldfűszerekkel is.
 

990 Ft

Zöldségkrémleves

Diamond Family Zöldségkrémleves - Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Zöldségkrémleves, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Fehérjedús krémleves, amely fogyasztható önmagában, vagy zöldségeket hozzáadva jó választás lehet ebédre vagy vacsorára. A karakteresebb ízeket kedvelők kiegészíthetik zöldfűszerekkel is.
 

990 Ft

Gombakrémleves

Diamond Family Gombakrémleves - Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Gombakrémleves, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Fehérjedús krémleves, amely fogyasztható önmagában, vagy zöldségeket hozzáadva jó választás lehet ebédre vagy vacsorára. A karakteresebb ízeket kedvelők kiegészíthetik zöldfűszerekkel is.

990 Ft

Erdei gyümölcs joghurt

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Erdei gyümölcs joghurt, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Krémes joghurtként elkészítve hozzájárul a napi fehérjebevitelünk növeléséhez, de több víz hozzáadásával joghurtital is készíthető belőle, így egy shakerben összerázva bárhol élvezhetjük kellemes ízét.

990 Ft

Burgonyapüré

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Burgonyapüré, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Kiváló, fehérjedús köret húsok vagy halak mellé, de akár önmagában is fogyasztható, vagy főzelékek sűrítésére is használható.

990 Ft

Burgonyás lepény

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Burgonyás lepény, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Csupán víz hozzáadásával palacsintasütőben pár perc alatt elkészíthető, diétás programunknak megfelelően zöldségekkel és hússal megtölthető kiadós főétel.
 

950 Ft

Sajtfelfújt

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Sajtfelfúljt, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Sütőformában vagy sütőpapíron is könnyen elkészíthető, diétás programunknak megfelelően zöldségekkel is dúsítható.
 

990 Ft

Sajtos omlett

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Sajtos omlett, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Omlett alapunkból tökéletes reggeli vagy vacsora készíthető, de használhatjuk panírozáshoz vagy tojás helyett fasírt vagy húsgolyó elkészítéséhez is.
 

990 Ft

Zöldfűszeres omlett

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Zöldfűszeres omlett, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Omlett alapunkból tökéletes reggeli vagy vacsora készíthető, de használhatjuk panírozáshoz vagy tojás helyett fasírt vagy húsgolyó elkészítéséhez is.
 

950 Ft

Paradicsomos-paprikás omlett

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Paradicsomos-paprikás omlett, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Omlett alapunkból tökéletes reggeli vagy vacsora készíthető, de használhatjuk panírozáshoz vagy tojás helyett fasírt vagy húsgolyó elkészítéséhez is.
 

990 Ft

Fehércsokoládé golyók

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Fehércsokoládé golyó, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. A csokoládéval bevont, roppanós fehérjedrazsék fogyasztásával csökkenthetjük a diéta alatt fellépő nassolási vágyat.

1 190 Ft

Epres gumicukor

Magas fehérje- és rost-, valamint csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Epres gumicukor, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Az eper ízű gumicukor tökéletes alternatívája a magas szénhidráttartalmú társainak, hiszen nem tartalmaz szénhidrátot és cukrot, rost- és fehérjetartalma viszont magas, így diéta idején is nyugodtan fogyasztható.
 

1 390 Ft

Tejcsokoládé golyók

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Tejcsokoládé golyó, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. A csokoládéval bevont, roppanós fehérjedrazsék fogyasztásával csökkenthetjük a diéta alatt fellépő nassolási vágyat.
 

1 190 Ft

Ropogós cheddar sajtos golyók

Magas fehérje-, csökkentett szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Ropogós cheddar sajtos golyók, könnyen beilleszthetőek az életmódváltásba, ill. alkalmazhatóak fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Fogyasztható önmagában is étkezések között, de ledarálva panírmorzsa is készíthető belőle.
 

990 Ft

Mogyorós desszert

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Mogyorós desszert, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Lágy krémdesszertként hosszasan kanalazva hozzájárul a napi fehérjebevitelünk növeléséhez, de több víz hozzáadásával krémes turmix is készíthető belőle, így egy shakerben elkészítve bárhol élvezhetjük kellemes ízét.

990 Ft