Epres-banános turmix

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Epres-banános turmix, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Kiváló döntés a gyümölcsös ízeket kedvelőknek, hiszen pillanatok alatt elkészíthető, kevesebb vízzel intenzív, több vízzel lágyabb ízű itallal olthatjuk a szomjunkat és növelhetjük a napi fehérje- és folyadékbevitelünket.
 

990 Ft

Epres-málnás turmix

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Epres-málnás turmix, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Kiváló döntés a gyümölcsös ízeket kedvelőknek, hiszen pillanatok alatt elkészíthető, kevesebb vízzel intenzív, több vízzel lágyabb ízű itallal olthatjuk a szomjunkat és növelhetjük a napi fehérje- és folyadékbevitelünket.
 

990 Ft

Erdei gyümölcs ital

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Erdei gyümölcs ital, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Kiváló döntés a gyümölcsös ízeket kedvelőknek, hiszen pillanatok alatt elkészíthető, kevesebb vízzel intenzív, több vízzel lágyabb ízű itallal olthatjuk a szomjunkat és növelhetjük a napi fehérje- és folyadékbevitelünket.
 

990 Ft

Mangó-barack ital

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Mangó-barack ital, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Kiváló döntés a gyümölcsös ízeket kedvelőknek, hiszen pillanatok alatt elkészíthető, kevesebb vízzel intenzív, több vízzel lágyabb ízű itallal olthatjuk a szomjunkat és növelhetjük a napi fehérje- és folyadékbevitelünket.

 

990 Ft

Mangó-maracujás turmix

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Mangó-maracujás turmix, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Kiváló döntés a gyümölcsös ízeket kedvelőknek, hiszen pillanatok alatt elkészíthető, kevesebb vízzel intenzív, több vízzel lágyabb ízű itallal olthatjuk a szomjunkat és növelhetjük a napi fehérje- és folyadékbevitelünket.

 

990 Ft

Pina colada ital

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Pina colada ital, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Kiváló döntés a gyümölcsös ízeket kedvelőknek, hiszen pillanatok alatt elkészíthető, kevesebb vízzel intenzív, több vízzel lágyabb ízű itallal olthatjuk a szomjunkat és növelhetjük a napi fehérje- és folyadékbevitelünket.
 

990 Ft