Almás müzli

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Almás müzli, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Kiváló reggeli fehérjeforrás, meleg víz hozzáadásával krémes zabkása készíthető belőle, amely langyosan fogyasztva felmelegíti testünket és fehérjével látja el szervezetünket. 
 

990 Ft

Csokoládés gabonakeverék

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Csokoládés gabonakeverék, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Kiváló reggeli fehérjeforrás, krémes állagú desszert ropogós gabonapelyhekkel, amely hidegen vagy melegen is elkészíthető.

990 Ft

Epres joghurt

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Epres joghurt, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Krémes joghurtként elkészítve hozzájárul a napi fehérjebevitelünk növeléséhez, de több víz hozzáadásával joghurtital is készíthető belőle, így egy shakerben összerázva bárhol élvezhetjük kellemes ízét.
 

990 Ft

Erdei gyümölcs joghurt

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Erdei gyümölcs joghurt, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Krémes joghurtként elkészítve hozzájárul a napi fehérjebevitelünk növeléséhez, de több víz hozzáadásával joghurtital is készíthető belőle, így egy shakerben összerázva bárhol élvezhetjük kellemes ízét.

990 Ft

Étcsokoládés ropogós müzli

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Étcsokoládés ropogós müzli, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Kiváló kísérője egy pohár natúr joghurtnak, de kiegészíthető vele bármelyik Diamond Family krémdesszert is a ropogós textúra elérése érdekében, de akár önmagában is fogyaszthatjuk ropogós, fehérjedús nassolnivalóként.
 

990 Ft

Mogyorós müzli

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Mogyorós müzli, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Kiváló reggeli fehérjeforrás, meleg víz hozzáadásával krémes zabkása készíthető belőle, amely langyosan fogyasztva felmelegíti testünket és fehérjével látja el szervezetünket. 
 

990 Ft

Őszi- és sárgabarack joghurt

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Őszi- és sárgabarack joghurt, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Krémes joghurtként elkészítve hozzájárul a napi fehérjebevitelünk növeléséhez, de több víz hozzáadásával joghurtital is készíthető belőle, így egy shakerben összerázva bárhol élvezhetjük kellemes ízét.
 

990 Ft

Vaníliás joghurt

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Vaníliás joghurt, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Krémes joghurtként elkészítve hozzájárul a napi fehérjebevitelünk növeléséhez, de több víz hozzáadásával joghurtital is készíthető belőle, így egy shakerben összerázva bárhol élvezhetjük kellemes ízét.

990 Ft

Vaníliás ropogós pehely

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Vaníliás ropogós pehely, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Csupán víz hozzáadásával ehetjük is a finom ropogós burgonyapelyhünket vaníliás tejben.
 

990 Ft