Ropogós cheddar sajtos golyók

Magas fehérje-, csökkentett szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Ropogós cheddar sajtos golyók, könnyen beilleszthetőek az életmódváltásba, ill. alkalmazhatóak fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Fogyasztható önmagában is étkezések között, de ledarálva panírmorzsa is készíthető belőle.
 
Elkészítés módja: Fogyasztásra kész.
 

Átlagos tápanyagtartalom 100g-ban 1 adagban (30g)
Energia kcal/kJ 456,5/1826,3 137/547,9
Zsír g 30,1 9
amelyből telített g 19,9 6
Fehérje g 46 14
g 3 0,9
990 Ft

GMO: A termék összetevőit szállító minden cég tanúsítvánnyal garantálja, hogy megfelel a genetikailag módosított szervezetekre vonatkozó szabályozásnak, és nem kell GMOt a címkén feltűntetni (CE 1829/2003 és CE 1830/2003).
Nettó súly: 30g
Származási hely: EU
Összetevők: 100% cheddar sajt.

Csomagba kapható:

Ropogós cheddar sajtos golyók
HUF 990 Igen

Termék ajánló

Reggeliző keksz (10db/doboz)

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Reggeliző keksz, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Tökéletes választása a reggeli kávé mellét, de diétás sütemények készítéséhez is ajánljuk, hiszen sütemény alapnak vagy ledarálva keksztekercs alapnak is használható.
10db/doboz
 

9 900 Ft

Vaníliás nápolyi (10db/doboz)

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Vaníliás nápolyi, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Az életmódváltás még sohasem volt ilyen egyszerű, hiszen bármikor elfogyaszthatunk egy finom nápolyit, a mérleg másnap mégsem mutat majd többet. Akár sportolás után, akár az irodában, vagy csak ha a kávé mellé ennénk valami finomságot, nápolyink tökéletes választás lehet.

9 900 Ft

Narancsos keksz (8db/doboz)

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Narancsos keksz, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Tökéletes választása a reggeli kávé mellét, de diétás sütemények készítéséhez is ajánljuk, hiszen sütemény alapnak vagy ledarálva keksztekercs alapnak is használható.
8db/doboz
 

7 820 Ft