Magas fehérjetartalmú sós snackek, amelyeket bárhova magunkkal vihetünk és élvezhetjük változatos ízüket, akár barátaink körében is. Kínlautnk között megtalálhatóak a sós nápolyik és a fehérjechipsek is, emelyek tökéletesen helyettesítik a hagyományos változatokat és még fehérjével is feltöltik a szervezetünket. Slágertermékeink közé tartoznak a ropogós cheddar sajtos golyók, amelyek akár önmagukban, akár ételek kiegészítőjeként is fogyaszthatunk, és teljesen szénhidrát mentesek.

   

Parmezános kréker

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Parmezános kréker, könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Finom, fűszeres ropogtatni való tévénézés vagy munka közben, de tökéletes vendégváró falat is.
 

950 Ft

Ropogós cheddar sajtos golyók

Magas fehérje-, csökkentett szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Ropogós cheddar sajtos golyók, könnyen beilleszthetőek az életmódváltásba, ill. alkalmazhatóak fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Fogyasztható önmagában is étkezések között, de ledarálva panírmorzsa is készíthető belőle.
 

950 Ft

Ropogós sertéshús

Magas fehérje-, csökkentett szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Ropogós sertéshús, könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Több mint 78% fehérjét tartalmazó, rendkívül ropogós sós snack, amely tökéletes választás a diéta alatt, hiszen alig tartalmaz szénhidrátot (1 adagban kevesebb, mint 0,1g).
 

950 Ft