1+1 AKCIÓ

Az 1+1 akcióban részt vevő termékek 2024. februári ill. 2024. márciusi lejáratú termékek.

Almás müzli 1+1 AKCIÓ

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Almás müzli, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Kiváló reggeli fehérjeforrás, meleg víz hozzáadásával krémes zabkása készíthető belőle, amely langyosan fogyasztva felmelegíti testünket és fehérjével látja el szervezetünket. 
 

990 Ft

Mogyorós müzli 1+1 AKCIÓ

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Mogyorós müzli, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Kiváló reggeli fehérjeforrás, meleg víz hozzáadásával krémes zabkása készíthető belőle, amely langyosan fogyasztva felmelegíti testünket és fehérjével látja el szervezetünket. 
 

990 Ft

Őszi- és sárgabarack joghurt 1+1 AKCIÓ

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Őszi- és sárgabarack joghurt, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Krémes joghurtként elkészítve hozzájárul a napi fehérjebevitelünk növeléséhez, de több víz hozzáadásával joghurtital is készíthető belőle, így egy shakerben összerázva bárhol élvezhetjük kellemes ízét.
 

990 Ft

Zöldfűszeres omlett 1+1 AKCIÓ

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Zöldfűszeres omlett, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Omlett alapunkból tökéletes reggeli vagy vacsora készíthető, de használhatjuk panírozáshoz vagy tojás helyett fasírt vagy húsgolyó elkészítéséhez is.
 

950 Ft

Csokoládé mousse 1+1 AKCIÓ

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Csokoládé mousse, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Akár előre is elkészíthető ez a habkönnyű finomság, amely már elkészítés közben elvarázsol majd bennünket a kellemes illatával. Több vizet hozzáadva, ha mégsem habdesszertet kívánnánk, turmix is készíthető belőle.
 

990 Ft

Tejberizs 1+1 AKCIÓ

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Tejberizs, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Akár előre is elkészíthető ez a habkönnyű finomság, amely már elkészítés közben elvarázsol majd bennünket a kellemes illatával. .
 

990 Ft

Burgonyás lepény 1+1 AKCIÓ

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Burgonyás lepény, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Csupán víz hozzáadásával palacsintasütőben pár perc alatt elkészíthető, diétás programunknak megfelelően zöldségekkel és hússal megtölthető kiadós főétel.
 

990 Ft

Sajtfelfújt 1+1 AKCIÓ

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Sajtfelfúljt, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Sütőformában vagy sütőpapíron is könnyen elkészíthető, diétás programunknak megfelelően zöldségekkel is dúsítható.
 

990 Ft

Ropogós étcsokoládé desszert 1+1 AKCIÓ

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Ropogós étcsokoládé desszert, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Lágy krémdesszertként hosszasan kanalazva hozzájárul a napi fehérjebevitelünk növeléséhez, de több víz hozzáadásával krémes turmix is készíthető belőle, így egy shakerben elkészítve bárhol élvezhetjük kellemes ízét.
 

990 Ft

Fahéjas almakompót - 1+1 AKCIÓ

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Fahéjas almakompót, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Gyümölcskrémként elkészítve hozzájárul a napi fehérjebevitelünk növeléséhez, de több víz hozzáadásával ital is készíthető belőle, így egy shakerben összerázva bárhol élvezhetjük kellemes ízét.

990 Ft