DIAMOND FAMILY CSALÁDI VITAMIN CSOMAG
A Diamond Family családi vitamin csomag három hatékony egészségvédő és immunrendszer egészségét segítő folyékony étrend-kiegészítő terméket tartalmaz, amelyek a szülők és a gyerekek szervezetét minden nap vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal, antioxidánsokkal látják el.

Diamond Family családi vitmain csomag most akciós áron érhető el:

18.970 Ft helyett 16.990 Ft

A csomag tartalma:
16 990 Ft
Nettó súly: 3*500g
Származási hely: EU

Termék ajánló

Narancsos palacsinta

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Narancsos palacsinta, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Akár reggelire, akár a nap bármely szakaszában tökéletes választás, előre elkészítve akár a munkába is magunkkal tudjuk vinni kedvenc édességünket. Jól kombinálható a krémdesszertekkel, így töltelékkel is el tudjuk látni kedvenc palacsintánkat.

950 Ft

Epres gumicukor

Magas fehérje- és rost-, valamint csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Epres gumicukor, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Az eper ízű gumicukor tökéletes alternatívája a magas szénhidráttartalmú társainak, hiszen nem tartalmaz szénhidrátot és cukrot, rost- és fehérjetartalma viszont magas, így diéta idején is nyugodtan fogyasztható.
 

1 290 Ft

Bacontorta

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Bacontorta, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Sütőformában vagy sütőpapíron is könnyen elkészíthető, diétás programunknak megfelelően zöldségekkel is dúsítható.
 

950 Ft