DIAMOND FAMILY ÍZÜLETVÉDŐ KOLLAGÉN FOLYADÉK - JOINT SUPPORT ÍZÜLETVÉDŐ CSOMAG
A Diamond Family ízületvédő folyékony kollagén csomag három hónapra elegendő folyékony marhakollagén étrend-kiegészítő hidrolizált peptidek formájában és további 9 hatóanyag az erős és egészséges ízületekért.

Diamond Family ízületvédő folyékony kollagén csomag most akciós áron érhető el (3 havi adag):

20.970 Ft helyett 18.800 Ft.

A csomag tartalma:
18 800 Ft
Nettó súly: 3*500g
Származási hely: EU

Termék ajánló

Kókuszos palacsinta

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Kókuszos palacsinta, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Akár reggelire, akár a nap bármely szakaszában tökéletes választás, előre elkészítve akár a munkába is magunkkal tudjuk vinni kedvenc édességünket. Jól kombinálható a krémdesszertekkel, így töltelékkel is el tudjuk látni kedvenc palacsintánkat.
 

950 Ft

Narancsos keksz (8db/doboz)

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Narancsos keksz, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Tökéletes választása a reggeli kávé mellét, de diétás sütemények készítéséhez is ajánljuk, hiszen sütemény alapnak vagy ledarálva keksztekercs alapnak is használható.
8db/doboz
 

7 120 Ft

Ropogós sertéshús

Magas fehérje-, csökkentett szénhidráttartalmú, gluténmentes Diamond Family Ropogós sertéshús, könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Több mint 78% fehérjét tartalmazó, rendkívül ropogós sós snack, amely tökéletes választás a diéta alatt, hiszen alig tartalmaz szénhidrátot (1 adagban kevesebb, mint 0,1g).
 

950 Ft