DIAMOND FAMILY NŐI EGÉSZSÉG ÉS SZÉPSÉG CSOMAG
A Diamond Family női egészség és szépség csomag három hatékony egészségvédő és szépséget fokozó folyékony étrend-kiegészítő terméket tartalmaz, amelyeket együtt használva minden nap vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal, antioxidánsokkal, kollagénnel és hialuronsavval láthatod el a szervezetedet.

Diamond Family női egészség és szépség csomag most akciós áron érhető el:

22.270 Ft helyett 19.990 Ft

A csomag tartalma:
19 990 Ft
Nettó súly: 3*500g
Származási hely: EU

Termék ajánló

Reggeliző keksz (10db/doboz)

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Reggeliző keksz, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Tökéletes választása a reggeli kávé mellét, de diétás sütemények készítéséhez is ajánljuk, hiszen sütemény alapnak vagy ledarálva keksztekercs alapnak is használható.
10db/doboz
 

9 500 Ft

Pizzatészta

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Pizzatészta, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Diétás programunknak megfelelő feltéttel kiegészítve szinte észre sem vesszük, hogy diétázunk.
 

950 Ft

Vaníliás nápolyi (10db/doboz)

Magas fehérje-, csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, Diamond Family Vaníliás nápolyi, amely könnyen beilleszthető az életmódváltásba, ill. alkalmazható fehérje diéta, ketogén diéta vagy alacsony szénhidráttartalmú diéta végzése esetén is. Az életmódváltás még sohasem volt ilyen egyszerű, hiszen bármikor elfogyaszthatunk egy finom nápolyit, a mérleg másnap mégsem mutat majd többet. Akár sportolás után, akár az irodában, vagy csak ha a kávé mellé ennénk valami finomságot, nápolyink tökéletes választás lehet.

9 500 Ft