Kakaóba croissant
Kakaóba croissant
A '70-es, '80-as években jóízűen kanalazták reggelente a gyerekek, egyszerű, gyorsan elkészíthető és szinte mindig volt otthon hozzávaló. Nagyon sokan még most is emlékeznek a retróreggeli illatára és ízére, nosztalgikus hangulat tölt el bennünket. Ma már tudjuk, hogy az alap verzió dúskál cukorban és szénhidrátban, ezért ma egy szénhidrátcsökkentett és cukormentes verziót hoztam el nektek, a diéta alatt ne szenvedjetek hiányt az ízekben.
Hozzávalók
- 1 adag Diamond Family Csokoládéital
- 1 db Diamond Family Natúr croissant
A natúr croissant felkockázzuk, tálba tesszük. A csokoládéital megmelegítjük és a croissantra öntjük, és hagyjuk, hogy a kockák megszívják magukat az itallal.
Ízlés szerint akár hidegen, akár melegen is fogyasztható.
Tipp:
Kávés vagy vaníliás verzió is elkészíthető, hiszen a Diamond Family kínálatában van azonnal fogyasztható Mokka ital ill. Vaníliás ital is:)
Tápanyagtartalom | 1 adag Diamond Family Csokoládéital | 1 db Diamond Family Croissant | 1 adag |
Energia | 100Kcal | 162Kcal | 262Kcal |
Szénhidrát | 1,5g | 4g | 5,5g |
Fehérje | 15g | 15g | 30g |
Zsír | 3,4g | 10g | 13,4g |