Diamond Family – Igaz társ az életmódváltásban

Diamond Family – Igaz társ az életmódváltásban

A Diamond Family cég megalapításának fő célkitűzése, hogy hozzájáruljunk a környezetünkben élő emberek életmódváltásához. Célunk a preventatív gondolkozásmód erősítése az egészség fogalmáról, amely alapján tudatosan alakítjuk napi rutinunkat. Úgy gondoljuk, ahhoz, hogy hosszú és minőségi életet tudjunk élni, napi szinten tudatosan kell dolgoznuk az egészségünk megőrzése érdekében. A mai felgyorsult világban sokszor nem jut elég időnk a sportra, helyes táplálkozásra, ezáltal a vitaminok és mikro- és makroelemek pótlására vagy akár elegendő víz fogyasztására sem.
 

A Diamond Family küldetése, hogy tanácsadói által segítséget nyújtson az egészségtudatos napi rutinok elsajátításában, hogy minél fiatalabb korban tudatosan odafigyeljünk mind a mentális, mind pedig a fizikális egészségi állapotunkra. A cég alternatívát nyújt a túlzott szénhidrátfogyasztás okozta táplálkozási szokások átalakításában egy magas fehérje- és alacsony szénhidráttartalmú termékekből összeállított fehérjediéta segítségével. A program személyre szabott, szakértő tanácsadó által összeállított csomagokból áll. Termékkínálatunkat, amely több mint 100 termékből áll, úgy válogattuk össze, hogy azok minden igényt kielégítsenek, a hagyományos ételek nagy részére egészséges, fehérjedús és szénhidrátcsökkentett alternatívát nyújthassanak, ezzel is megkönnyítve az életmódváltást. Minden termék könnyen elkészíthető, egy részük azonnal fogyasztható, így munka vagy utazás közben is könnyen elfogyaszthatóak. Fontos kiemelni, hogy már léteznek fehérje alternatívák ízletes snackek formájában is, mint például chipsek, müzlik, nápolyik, fehérjeszeletek.

A rendszeres sport, változatos táplálkozás és megfelelő mennyiségű, lehetőleg cukormentes folyadékok fogyasztása mellett rendkívül fontos odafigyelnünk a megfelelő vitamin és mikro-, makroelem ellátottságra, az immunrendszerünk, izmok, csontok karbantartása érdekében. Ebben nyújtanak segítséget a Diamond Family vitamin- és étrend-kiegészítő formulái is, amelyek rendszeres fogyasztásával célzottan támogatjuk szervezetünket a mindennapi kihívások legyő- zésében. A C- és D-vitamin gyakran szerepel a családok konyhaszekrényében, amely természetesen örvendetes, mivel nagy segítséget nyújtanak az immunrendszer támogatásában.
 

A Diamond Family multivitamin keveréke felnőtteknek az előbb említett C- és D-vitaminok mellett tartalmaz A-, E-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7-, B9-, B12-, K-vitaminokat, valamint ásványi anyagokat, növényi kivonatokat és aminosav keveréket is. A multivitamin készítmények mellett további folyékony táplálékkiegészítők is elérhetőek, mint például kollagén, hialuronsav, gyömbér és ginzengkivonat, ill. ízületeket regeneráló formula. A Diamond Family folyékony táplálékkiegészítők további előnyei, hogy a kapszula vagy tabletta gyermekek, idősek valamint nyelési problémákkal küzdők számára nem javasolt, így az ő részükre ideális megoldás a vitaminok és ásványi anyagok folyékony pótlása. A folyékony formulák a szervezet számára jobban és gyorsabban hasznosíthatóak, valamint az adag beállítását rugalmasan változtathatjuk napi szinten.

A Diamond Family folyékony táplálékkiegészítők előnyei
• Folyékony termékek, így könnyebb a fogyasztásuk
• Az adagolás igény szerint változtatható
• Kombinálható termékek
• Finom természetes ízűek, reggeli közben is fogyaszthatóak
• Gyors és hatékony felszívódás
• Természetes összetevők
• Glutén-, laktóz-, cukor- és GMO mentesek

Arisztotelész bölcsessége szerint: „Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk”. Az egészségünkre mindig kell, hogy szánjunk elegendő időt. Keresse bizalommal tanácsadóinkat!

Neked ajánljuk

Blog

Hasonló receptek

Ízületi problémák megelőzése és kezelése

bővebben

Spenótos tagliatelle

bővebben

Karácsonyi fahéjas csillagok (glutén és cukormentes)

bővebben

Tofus csirkedli

bővebben